Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем запалка и ключ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Бушонът е F7.
    На втория ред, третия отляво надясно.
    Мерси колеги. Това се казва точен отговор. Сега ще ида да го сменя този бушон.
    Алфа 166 JTD 136к.с + чип

Comment

Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщение
      При мен мисля че са две и чека не свети.
      Aбе казвам ви аз,че чека не свети от третия стоп,ама.................
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Aбе казвам ви аз,че чека не свети от третия стоп,ама.................
        Да, третия стоп не е в играта. Вчера прегледах всички крушки и габарита на левия фар беше със стопена пъпка и е светел когато си поиска, възстанових крушката с поялника и сега чека не свети при положение , че третия стоп е изключен от кабела и се намира в багажника
        Last edited by lordliness; d.m.y г., 16:41.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Изводът е, че тия двамката - инженер Тоци Бегали и неговия колега - Фермани Ментаци, ще ни създават бая ядове.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            Искам да благодаря на Андро той ми каза , че болтчетата са с инбус, защото още да пробвам с какво се развиват, главите им са дълбоко и не се виждат, две крушки са близо 5 вата и сигурно ги хваща, когато ги сменя ще видим дали индикацията ще изгасне.

Важното е работа да се върши. Аз мисля, че клюкарката не хваща третия стоп. Четох назад някъде , че имаше предположение, че крушките в третия стоп са като тези в мигачите. Не мога да се съглася с това твърдение, главно защото в мигачите няма крушки.(или поне в задните)
            Моя съвет е като се прегледат габаритите, стоповете, фаровете и крушките за номера, да се изчисти клюкарката. Не вярвам в нея да постъпва инфо от всяка крушка в колата, само от основните.
            Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Да, третия стоп не е в играта. Вчера прегледах всички крушки и габарита на левия фар беше със стопена пъпка и е светел когато си поиска, възстаносих крушката с поялника и сега чека не свети при положение , че третия стоп е изключен от кабела и се намира в багажника
              Лошото е,че на тия габарити почва да им става навик да ги възстановявам с поялника, а на мен взе да ми омръзва и се замислям за някакво генерално решение на тоя въпрос
              ...
              155 1,6 TS 16V `96
              166 2,4 JTD `99
              147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
                Важното е работа да се върши. Аз мисля, че клюкарката не хваща третия стоп. Четох назад някъде , че имаше предположение, че крушките в третия стоп са като тези в мигачите. Не мога да се съглася с това твърдение, главно защото в мигачите няма крушки.(или поне в задните)
                Моя съвет е като се прегледат габаритите, стоповете, фаровете и крушките за номера, да се изчисти клюкарката. Не вярвам в нея да постъпва инфо от всяка крушка в колата, само от основните.

Прав си за крушките. Грешката е моя. Когато отговорих на въпроса на лорда за вида на крушките имах впредвид крушките на страничните габарити ( side/taillights ) - тези страничните на предните калници. Не знам дали мигат когато работят мигачите или са само габарити.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
                  Лошото е,че на тия габарити почва да им става навик да ги възстановявам с поялника, а на мен взе да ми омръзва и се замислям за някакво генерално решение на тоя въпрос
                  Аз си ги смених със светодиодни. Светят много приятно и са лед студени. И чекът не пищи.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Изводът е, че тия двамката - инженер Тоци Бегали и неговия колега - Фермани Ментаци, ще ни създават бая ядове.
                    Ша слушате батко си....................мен лично ме дразни че чека не хваща и късите и дългите,ма нали все пак трябва да го видиш ако не свети,ма сега с тея фарове през деня............
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Ша слушате батко си....................мен лично ме дразни че чека не хваща и късите и дългите,ма нали все пак трябва да го видиш ако не свети,ма сега с тея фарове през деня............

Даам.......

Такива простотии по електриките, каквито съм видял по Алфата, никъде досега не съм ги виждал.

Може всичко да си говорим за разни немски варели, но в това отношение немската електроника е много по-добре измислена и пипната.

Или поне тази, която не беше "made in China"

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Прав си за крушките. Грешката е моя. Когато отговорих на въпроса на лорда за вида на крушките имах впредвид крушките на страничните габарити ( side/taillights ) - тези страничните на предните калници. Не знам дали мигат когато работят мигачите или са само габарити.
                        И аз питах дали не са като мигачите на калниците- те мигат

Comment

И аз питах дали не са като мигачите на калниците- те мигат
                          Не е зле да пратим едно предложение до конструкторите на АР, да си ъпдейтнат системата за диагностика на светлините с твоя патент (телефон с камера)

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Не е зле да пратим едно предложение до конструкторите на АР, да си ъпдейтнат системата за диагностика на светлините с твоя патент (телефон с камера)
                            Вече си мечтая за робот R2D2(междузвездни войни) това с камерата е вече старо

Comment

Аз си ги смених със светодиодни. Светят много приятно и са лед студени. И чекът не пищи.
                              И аз някъде нататък се ориентирам. Ако споделиш и какви си сложил и откъде се намират, направо ще ми спестиш откриването на топлата вода
                              ...
                              155 1,6 TS 16V `96
                              166 2,4 JTD `99
                              147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
                                И аз някъде нататък се ориентирам. Ако споделиш и какви си сложил и откъде се намират, направо ще ми спестиш откриването на топлата вода
                                Някакви най-обикновени китайщини взех от първия срещнат магазин за авто-аксесоари. Мисля, че 2 крушки бяха около 5 лв. Цоклите естествено са стандартни с пъпки на 180 гр, но стават.
                                Изглеждат приблизително така:

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X